top of page

Zon, zee, strand & Kyokushin karate

Zaterdag 3 juli vond aan het strand van Nieuw Hellevoet de strandtraining van de NKA (Nederlandse Karate Associatie) plaats, een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar kon genieten van een grote opkomst: maar liefst 130 karateka’s waren naar het strand afgereisd om zich voor de volle 100% te geven, zowel op het land als in het water.Van Karateclub Noritsu namen 11 karateka’s deel. Bij aankomst op het strand werd de groep sportievelingen in drieën gedeeld: de volwassenen kregen les van de bondscoaches, de junioren van Sensei Peter en de examenkandidaten voor het komende zomerkamp werden ingedeeld bij Shihan Toon.


De twee lessen van steeds 1,5 uur bestonden uit diverse spellen, conditie- en gevechtstraining. En er werd niet alleen op het land getraind, aan het eind van de middag gingen zowel de volwassenen als de jeugdleden de Noordzee in om daar de training voort te zetten!


De leden van Noritsu hebben een intensieve en interessante training achter de rug, volgend jaar zijn ze zeker weer van de partij!
13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page