top of page

MEER OVER NORITSU

Karateclub Noritsu is een karatevereniging die al ruim 45 jaar bestaat. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Karate Associatie (NKA) die weer is aangesloten bij de International Federation of Karate (IFK). Dit betekent dat we lid zijn van een officiële bond en deelnemen aan bondsevenementen, zoals wedstrijden, seminars, zomerkampen en ons ook houden aan de regels en richtlijnen van deze bond.

Leraren Noritsu.jpg

Locatie 

 

De locatie waar de lessen worden verzorgd is sporthal de Uilenpoort te Baarle-Nassau, deze sporthal begeeft zich naast basisschool 'De Akkerwinde'. Het adres is Schoolstraat 12, 5111 XP te Baarle-Nassau, je kunt je route hieronder plannen via Google Maps.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainingstijden


Maandag: 

  • Jeugd: 19.00 - 20.00 uur

  • Volwassenen: 20.00 - 21.00 uur

 

Vrijdag:

  • Jeugd & volwassenen: 19.00 - 20.00 uur. Voor volwassenen en voor specifieke doeleinden, zoals examens of wedstrijden, is het mogelijk om door te trainen tot 20.30 uur.


Kennismakingslessen


Iedereen (vanaf 7 jaar) die een keer karate wil proberen, kan bij ons twee keer meetrainen zonder verplichtingen. Deze twee lessen zijn vanzelfsprekend gratis en hieraan kun je deelnemen in normale sportkleding.

Kosten


Voor de trainingen van Karateclub Noritsu wordt de volgende contributie gerekend:
1. Voor leden tot 18 jaar, 1 training per week: € 11,- per maand.
2. Voor leden tot 18 jaar, 2 trainingen per week: € 16,- per maand.
3. Voor leden vanaf 18 jaar, 1 training per week: € 14,- per maand.
4. Voor leden vanaf 18 jaar, 2 trainingen per week: € 18,- per maand.

Gezinsleden krijgen daarnaast nog een aantrekkelijke korting! De korting voor het 2e, 3e, etc. gezinslid bedraagt € 2,- per maand.

Kader en bestuur

Binnen onze vereniging hebben we veel actieve leraren. Zodra men binnen karate de zwarte band behaalt wordt men gezien als leraar, maar ook de hogere Kyu-graden zijn actief in het verzorgen van lessen of het assisteren hierbij. Op deze manier kunnen we iedereen voldoende aandacht geven, ongeacht zijn of haar niveau en ambitie. 

Het bestuur van Karateclub Noritsu bestaat uit de volgende leden:

  • Indy Kooijman - algemeen bestuurslid

  • Bart Spijkhoven - algemeen bestuurslid

  • Hilde Wilborts - secretaris (en vertrouwenscontactpersoon)

  • Jan van Beek - penningmeester

  • Pascal van Roozendaal - voorzitter en NKA sportschoolhouder

bottom of page