top of page

Noritsu verovert podiumplaatsen tijdens Belgisch kampioenschap

Op zaterdag 19 oktober vond in Brasschaat, België, de jaarlijks terugkerende Sutani Cup plaats. Op dit Belgisch kampioenschap Kyokushin karate voor de jeugd waren de 8 deelnemers van Karateclub Noritsu erg succesvol, een verslag…Al vroeg op de zaterdagochtend vertrok de delegatie van 8 deelnemers, 1 scheidsrechters, 2 coaches en een handjevol toeschouwers richting Brasschaat voor het karatetoernooi. Na een korte rit, de weging, poule indeling en presentatie aan het publiek kon het toernooi beginnen.


Van de Baarlese karateclub deden 8 leden mee, een enkele met al zeer veel ervaring en titels op zijn naam en enkelen die voor het eerst een toernooi ervaarden. Ervaring of niet en een beker of niet, alle deelnemers kunnen met een tevreden gevoel terugkijken. Het is niet niks om jezelf te bewijzen op de ‘tatami’, meedoen is al een eerste stap waar veel lef voor nodig is.


Met volle trots presenteren we de resultaten van de ‘Noritsu Warriors’:

Indy Kooijman – 1e plaats

Ravy Kooijman – 1e plaats

Bram Segers – 3e plaats

Percy Alferink – 3e plaats

Tim van Haperen – geen prijs

Ellen van Haperen – geen prijs

Natalia Staes – geen prijs

Jody Slockers – geen prijs


Hierbij willen we alle deelnemers en hun coaches nog feliciteren met de mooie resultaten. En we willen Sutani Dojo bedanken voor de zeer goede organisatie. Op naar de Chikara Cup in november en onze eigen Noritsu Cup in december!

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page