top of page

Noritsu is een Kyu en enkele Dan-graden rijker

Van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli vond in sportcentrum Papendal het NKA Zomerkamp 2023 plaats. Er waren dit jaar maar liefst 11 karateka’s van Noritsu aanwezig en voor 4 van hen was deze editie extra spannend vanwege het examen waar men zich een jaar lang op had voorbereid.


Ieder jaar gaat er een delegatie vanuit Baarle-Nassau naar het NKA Zomerkamp. Pascal van Roozendaal, Jan van Beek, Arno van der Loo, Bart Spijkhoven, Huub Wilborts, Joost Kools, Hilde Wilborts, Ruben van der Loo, Joran van der Loo, Anouk Braspenning en Indy Kooijman melden zich - samen met 123 andere karateka’s - op vrijdagmiddag bij het mooie sportcentrum nabij Arnhem om zich drie dagen lang flink uit te leven.


Het zomerkamp bestond uit diverse trainingen van o.a. de Engelse toplesgever Janine Davies en de Zweedse topvechter Jonas Rosin, maar degenen die op examen gingen werden vaak apart genomen van de groep om te kijken of ze wel klaar waren voor het loodzware examen.


Van Noritsu deden Hilde, Ruben, Indy en Joran mee aan het examen dat bestaat uit een technisch gedeelte en een gedeelte waarbij een groot aantal partijen moet worden gespard. Gelukkig was men uitermate goed voorbereid en kon iedereen aan het einde van het kamp het goede nieuws ontvangen dat men was geslaagd. Joran heeft z'n 1e Kyu behaald (bruine band met zwarte streep), Ruben en Indy zijn geslaagd voor de 1e Dan (zwarte band met een streep) en Hilde mag vanaf heden een tweede gouden streep op haar zwarte band gaan dragen.


Noritsu feliciteert alle leden met de behaalde resultaten!


146 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page