top of page

Noritsu aanwezig op IFK World Black Belt Seminar

Van woensdag 27 april t/m zondag 1 mei vond op sportcomplex Papendal nabij Arnhem het IFK World Black Belt Seminar plaats; een internationaal karatekamp waar zwarte banders van over de gehele wereld aanwezig waren. Ook 3 leraren van Noritsu hebben zich uitermate goed vermaakt op dit kamp.


Een dergelijke samenkomst van zwarte banders komt niet heel vaak voor en het is ook nogal een indrukwekkend gezicht om meer dan 150 zwarte banders samen te zien trainen. En trainen werd er veel gedaan: van Kata tot Bunkai en van mesvechten tot Kumite, het seminar had voor iedereen wel wat te bieden.


Vanuit Karateclub Noritsu uit Baarle-Nassau waren Senpai Joost Kools (2e Dan), Senpai Jan van Beek (2e Dan) en Senpai Bart Spijkhoven (1e Dan) aanwezig. Gedurende de 5 dagen vonden er diverse trainingen plaats waarbij voornamelijk kennisoverdracht op nummer 1 stond. De opgedane kennis kan vervolgens door de zwarte banders onder de honderdduizenden Kyokushin karate beoefenaars over de gehele wereld worden verspreid.


Noritsu kijkt terug op een erg leerzaam en strak georganiseerd seminar waar ook veel nieuwe vriendschappen zijn gesloten. De opgedane kennis zal de komende periode uiteraard uitgebreid aan bod komen in de lessen van de karatevereninging.0 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page