top of page

Karateclub Noritsu kijkt terug op succesvol Nederlands kampioenschap

De Noritsu Cup vond dit jaar plaats op zondag 1 december te Gilze en net als voorgaande jaren was het weer een overweldigend succes. Een succes voor de organisatie, maar zeker ook voor de deelnemers. De 11 deelnemende karateka’s van Karateclub Noritsu gingen namelijk bijna allemaal met een welverdiende bekers terug naar huis.


Deze editie van de Noritsu Cup waren er meer 200 inschrijvingen van tientallen verschillende sportscholen uit Nederland en België. De karateka’s jonger dan 18 jaar werden ingedeeld in 40 jeugdpoules, bij de beginners waren er 2 gewichtsklassen voor de heren 2 bij de dames.


Van deze grote groep karateka’s waren er 11 van het ‘thuisfront’ die de naam van de club hoog moesten houden, en dit is uitermate goed gelukt!


Ravi Nederlands kampioen

Karateclub Noritsu is weer een Nederlands kampioen rijker: Ravi Kooyman wist de meeste partijen overduidelijk te winnen. Na afloop van het toernooi mocht hij daarom de welverdiende beker voor de 1e plek in ontvangst nemen.


Goede vertegenwoordiging op het podium

Noritsu was goed vertegenwoordigd op het podium: Tim van Haperen en Joep van Beijsterveldt wisten een mooie tweede plek te behalen. Maar dat waren niet de enigen die het podium mochten beklimmen: Percy Alferink, Bram Segers, Meike van de Broek, Hugo van Rooij, Natalia Staes, Jody Slockers en Indy Kooyman hebben ook allemaal een derde plek weten te behalen. Dirk Segers wist helaas geen podiumplek te bemachtigen. Maar wel of geen prijs, alle karateka’s hebben hun beste beentje voor gezet!


Bedankt!

We willen hierbij graag al onze sponsors bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische dag. De sponsors van de Noritsu Cup 2019 waren Arno van der Loo plankenvloeren en parket, Budoshop Teejoos, Infraconcepts Netherlands en Davinci Meesterkappers Zevenbergen.


Ook willen we de E.H.B.O.-vereniging, sporthal ‘Achter de Tuintjes’, alle vrijwilligers, scheidsrechters, deelnemers, coaches en toeschouwers bedanken voor het mogelijk maken van het evenement.8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page