top of page

Karateclub Noritsu kan terugkijken op succesvol Nederlands Kampioenschap karate

De Noritsu Cup vond dit jaar plaats op zondag 9 december te Gilze en net als voorgaande jaren was het weer een overweldigend succes. Een succes voor de organisatie, maar zeker ook voor de deelnemers. De 11 deelnemende karateka’s van Karateclub Noritsu gingen namelijk allemaal met een welverdiende bekers terug naar huis.Deze editie van de Noritsu Cup waren er meer 200 inschrijvingen van tientallen verschillende sportscholen uit Nederland en België. De karateka’s jonger dan 18 jaar werden ingedeeld in 40 jeugdpoules, bij de beginners waren er 3 gewichtsklassen voor de heren 2 bij de dames. En net als vorig jaar was er ook een U21 poule: volwassenen jonger dan 21 jaar en met veel wedstrijdervaring.


Van deze grote groep karateka’s waren er 11 van het ‘thuisfront’ die de naam van de club hoog moesten houden, en dit is uitermate goed gelukt!


Indy opnieuw Nederlands kampioen

Karateclub Noritsu is weer een Nederlands kampioene rijker: meervoudig kampioen Indy Kooyman wist de meeste partijen overduidelijk te winnen. Na afloop van het toernooi mocht ze daarom de welverdiende beker voor de 1e plek in ontvangst nemen.


Goede vertegenwoordiging op het podium

Noritsu was goed vertegenwoordigd op het podium: Tim van Haperen, Jody Slockers, Joran van der Loo, Joep van Beijsterveldt en Ravi Kooyman wisten allemaal een mooie tweede plek te behalen. Maar dat waren niet de enigen die het podium mochten beklimmen: Natalia Staes, Emma Segers, Ellen van Haperen, Bram Segers en Bo van Engelen hebben ook allemaal een derde plek weten te behalen.


Bedankt!

We willen hierbij graag al onze sponsors bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische dag. De sponsors van de Noritsu Cup 2018 waren Arno van der Loo plankenvloeren en parket, Budoshop Teejoos, Infraconcepts Netherlands en Scania Nederland.


Ook willen we de E.H.B.O.-vereniging, sporthal ‘Achter de Tuintjes’, alle vrijwilligers, scheidsrechters, deelnemers, coaches en toeschouwers bedanken voor het mogelijk maken van het evenement.

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page