top of page

Karateclub Noritsu enkele Kyu en Dan-graden rijker

Op zaterdag 25 en zondag 26 september vond in sportcentrum Papendal het NKA Zomerkamp 2021 plaats. Er waren dit jaar maar liefst 9 karateka’s van Noritsu aanwezig en voor 4 van hen was deze editie extra spannend vanwege het examen waar men zich een jaar lang op had voorbereid.


Ieder jaar gaat er een delegatie vanuit Baarle-Nassau naar het NKA Zomerkamp. Pascal van Roozendaal, Jan van Beek, Arno van der Loo, Bart Spijkhoven, Joost Kimenai, Joost Kools, Ruben van der Loo, Dennis Slockers en Indy Kooijman melden zich - samen met 150 andere karateka’s - op de vroege zaterdagochtend bij het mooie sportcentrum nabij Arnhem om zich twee dagen lang flink uit te leven.


Het zomerkamp bestond uit diverse trainingen van o.a. de Engelse toplesgevers Darren Stringer en Felix Ntumazah, maar degenen die op examen gingen werden vaak apart genomen van de groep om te kijken of ze wel klaar waren voor de loodzware examens.


Van Noritsu deden Bart, Dennis, Ruben en Indy mee aan het examen dat bestaat uit een technisch gedeelte en een gedeelte waarbij een groot aantal partijen moet worden gespard. Gelukkig was men uitermate goed voorbereid en kon iedereen aan het einde van het kamp het goede nieuws ontvangen dat men was geslaagd. Ruben en Indy hebben beiden hun 1e Kyu gehaald, Dennis is geslaagd voor de 1e Dan en Bart mag een tweede gouden streep op z’n zwarte band gaan dragen.


Noritsu feliciteert alle leden met de behaalde resultaten!35 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page