top of page

Goede resultaten voor Noritsu in Beerse

Ieder jaar neemt Karateclub Noritsu deel aan de Beker der Kempen, een internationaal karatetoernooi net over de grens. Dit jaar was er een enthousiaste groep met deelnemers welke allemaal goede resultaten hebben behaald.


De afgelopen periode namen er steeds meer leden van de Baarlese karateclub deel aan wedstrijden, deze editie van de Beker der Kempen stonden er 5 leden klaar om zich van hun beste kant te laten zien. Eigenlijk hadden 7 leden zich voor het toernooi opgegeven, maar Natalia Staes kon helaas niet deelnemen vanwege een blessure en voor Jessey Michielsen was er helaas geen plek op het drukbezette toernooi.


Uiteindelijk vielen bijna alle leden in de prijzen: Ravi Kooyman, Bram Segers en Joran van der Loo behaalden een tweede prijs en Indy Kooyman wist kampioen te worden door maar liefst 2 partijen voortijdig te beëindigen. Alleen Hilde wist geen podiumplaats te behalen. Allemaal gefeliciteerd met deze mooie resultaten en goede prestaties op de mat.


Ook op het volgende toernooi, het NK in Almere, zullen Indy, Joran en Hilde zich van hun beste kant laten zien. We hopen dan ook weer enkele podiumplaatsen te bemachtigen.


1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page