top of page

Dennis Slockers geslaagd voor 1e Kyu op NKA-IFK Zomerkamp

Op vrijdag 6 juli ging het NKA-IFK Zomerkamp Kyokushinkai karate in Veldhoven van start. Van Noritsu waren Sensei Pascal, Senpai’s Joost Kools, Jan, Joost Kimenai, Huub en Hilde aanwezig, tevens ging Sempai Dennis dit zomerkamp op examen voor zijn 1e Kyu (bruine brand met streep).


Tijdens het kamp kwamen karateka´s van verschillende sportscholen uit Nederland samen om met elkaar te trainen. Ook dit jaar was er een gastrainer aanwezig: niemand minder dan meervoudig kampioen Kata en Kumite Darren Stringer.


Zaterdag werden de examens afgelegd om een hogere graad te behalen. Dennis Slockers ging op examen voor zijn 1e Kyu, hiervoor moest een technisch examen worden afgelegd en moesten er de nodige partijen worden gespard.


Voorafgaand aan de gezellige feestavond, die door de leden van Noritsu goed werd gevierd, kreeg Dennis te horen dat hij was geslaagd. Na de nodige drankjes was het zondag weer tijd om te trainen. Eén training in de ochtend plus één in de middag en toen was de tijd aangebroken om de kamers op te ruimen en afscheid te nemen van alle karateka’s die het kamp bezochten. Het was een uiterst gezellig weekend vol Kyokushinkai: doorzettingsvermogen, discipline en respect!


Hierbij willen we Dennis nog feliciteren met het behaalde resultaat.


3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page