top of page

NORITSU WARRIORS

Karateclub Noritsu is een vereniging waar leden 'lang blijven hangen'. Enkele van deze 'Noritsu Warriors'  delen hun jarenlange ervaring graag met je! Lees hieronder wat hen drijft en welke resultaten ze hebben behaald. 

Sensei Pascal van Roozendaal

Lid sinds 1987

 

Geboortedatum: 4 juli 1972

Graad: 4e Dan

pascal_02_gr.jpg

In 1987 ben ik op 14 jarige leeftijd begonnen met Kyokushin karate bij een kleine karateclub in Ulicoten. Ik heb daar les gehad van Senpai Joop Schell en Peter Spijkers. Om de club meer bekendheid te geven is de club naar Baarle-Nassau verhuisd en heette toen nog Oyama Karate Baarle. Vanaf toen ben ik in het bestuur van de karateclub gekomen met als taak penningmeester.


In die tijd heb ik regelmatig aan beginnerswedstrijden (waar ik vaak op het podium stond) en Nederlandse kampioenschappen deelgenomen met als beste resultaat een 3e plaats op de Zuid Nederlandse Kampioenschappen in Tilburg (1990). Daarnaast was ik ook coach van onze jeugdleden tijdens jeugdwedstrijden.

Tot aan mijn 1e Kyu, welke ik op het zomerkamp in 1995 heb behaald, heb ik altijd les gekregen van Senpai Spijkers maar die is er toen vrij onverwachts mee gestopt. Vanaf toen heb ik de lessen overgenomen met assistentie van Shihan Koos van Berkel en Sensei Frits Fijnvandraad.

Op aanraden van Shihan Koos van Berkel heb ik één jaar later (zomerkamp 1996) examen gedaan voor mijn 1e Dan. Dit was voor mij persoonlijk een echte mijlpaal. Ik ben vanaf dat moment steeds meer en intensiever gaan trainen met als doel meer wedstrijden te gaan vechten en om een goede leraar voor onze karateclub te zijn.

Helaas sloeg 1 februari 1997 het noodlot toe en kreeg ik een ernstig motorongeluk waar ik diverse botbreuken en inwendig lestel bij opliep. Doordat mijn linkernier en milt toen zijn verwijderd en ik vervroegde slijtage heb aan mijn linkerbekken/heup ben ik toen gestopt met het wedstrijdvechten. Na mijn revalidatie heb ik mezelf als doel gesteld om zo snel mogelijk weer op mijn oude niveau te komen wat me uiteindelijk met veel pijn en moeite is gelukt.

Na mijn 2e Dan examen (zomerkamp 2003) ben ik een opleiding voor sportinstructeur gaan volgen omdat ik mijn kennis op het gebied van anatomie, trainingsleer, inspanningsfysiologie, etc. wilde vergroten. Hier heb ik veel profijt van tijdens het lesgeven binnen onze club en bij het begeleiden van onze leden naar wedstrijden, examens of andere evenementen. In datzelfde jaar heb ik tevens mijn EHBO diploma gehaald.

Naast leraar ben ik voorzitter van onze vereniging, contactpersoon naar de Nederlandse Karate Associatie, coach en scheidsrechter bij wedstrijden wat ik allemaal met heel veel plezier en enthousiasme doe. Karate is dan ook veel meer als alleen maar een sport voor mij, het is meer een ‘way of life’ geworden. En ik heb nog ambities genoeg, internationaal scheidsrechter, een hogere Dan graad en onze karateclub nog meer op de kaart zetten om maar eens wat voorbeelden te noemen.

Jan_gr.jpg

Sensei Jan van Beek

Lid sinds 1993

 

Geboortedatum: 26 februari 1982

Graad: 3e Dan

Ik ben in 1993 begonnen met Kyokushin karate bij Senpai Spijkers. De sportschool heette toen nog Oyama Karate Baarle. Na enkele jaren kregen we steeds meer les van Pascal van Roozendaal en hij is uiteindelijk mijn Sensei geworden. De sportschool is op een gegeven moment Full Kontakt Karate Baarle gaan heten en tegenwoordig is het Karateclub Noritsu, afgeleid van het Japanse woord Noritsu (effectiviteit).

Sinds 6 mei 2006 ben ik door het behalen van mijn 1e Dan één van de leraren van Karateclub Noritsu. Dit was - samen met het behalen van mijn 2e Dan in 2011 en 3e Dan in 2019 - een echte mijlpaal voor mij binnen het Kyokushin karate en ben erg trots dat ik samen met Sensei Pascal van Roozendaal (4e Dan), Senpai Joost Kools (2e Dan) en enkele Sempai’s de lessen van de club mag verzorgen.

Naast deze leraarsfunctie ben ik op verschillende andere vlakken actief binnen de vereniging. Ik ben namelijk de secretaris binnen het bestuur van Karateclub Noritsu en ben hierbij voornamelijk verantwoordelijk voor de PR-activiteiten. Daarnaast vind ik het altijd erg leuk om mijn steentje bij te dragen aan zaken als de organisatie van de Noritsu Cup, de jaarlijks terugkerende uitstapjes en verscheidene demonstraties.

Naast het Kyokushin karate heb ik ook kick-/ thaiboxing beoefend voor vele jaren. Dit is een sport waar ik me erg graag mee bezighield, maar mijn hart ligt toch bij het Kyokushin karate. Dit vanwege enkele zaken die kenmerkend zijn voor de ‘hardste’ karatesoort die er is, namelijk discipline, doorzettingsvermogen en respect. Deze kenmerken zijn naar mijn mening essentieel binnen een martial art als Kyokushin karate en maken het voor mij steeds weer een plezier om keer op keer te gaan trainen.

In het verleden heb ik aan verschillende toernooien, seminars en zomerkampen deelgenomen en wil dit in de toekomst zeker blijven doen. 
 

Beste resultaten op de tatami
2008 - 1e prijs - 80 tot 90kg - European Tezuka Cup - Breda
2008 - 3e prijs - zwaargewicht - IFK Open Britse Kampioenschap - Londen
2009 - 2e prijs - zwaargewicht - E.K. Kamakura - Den Haag
2009 - 3e prijs - super zwaargewicht +90 kg - Diamond Cup - Antwerpen
2010 - 2e prijs - zwaargewicht - Holland Oyama Cup - Zevenbergen
2011 - 3e prijs - zwaargewicht - Holland Oyama Cup - Zevenbergen
2011 - 3e prijs - super zwaargewichten (+90 kilo) - III Copa Oyama - Barcelona (Spanje)
2012 - 3e prijs - zwaargewicht - E.K. Kamakura - Den Haag 
2012 - 1e prijs - zwaargewicht - Holland Oyama Cup & 50 years NKA - Zevenbergen
2013 - 1e prijs - super zwaargewicht (+90 kilo) - Tezuka Cup - Rotterdam
2013 - laatste 16 - 4th IFK World Knockdown Tournament- Crawley (GB)
2013 - 2e prijs - super zwaargewicht - The 6th European Kyokushin Full Contact Karate Championship - Schweinfurt (DE)
2013 - 3e prijs - zwaargewicht - 37th British Open Knockdown Tournament / 5th Cup of Europe - Crawley (GB)
2014 - 2e prijs - zwaargewicht - NK Shinkyokushin karate - Gorredijk
2014 - 1e prijs - super zwaargewicht (+90 kilo) - Diamond Cup - Antwerpen
2014 - 3e prijs - super zwaargewicht (+90 kg.) - IFK Open European Championship - Samokov (Bulgarije)

2014 - 50e plek op de wereldranglijst (super zwaargewichtklasse)
2015 - laatste 8 - 2nd KWU World Championship (+95 kg.) - Khabarovsk (Rusland)
2015 - 3e prijs - zwaargewicht - 39th British Open Knockdown Tournament / 7th Cup of Europe - Crawley (GB)

2015 - 39e plek op de wereldranglijst (super zwaargewichtklasse)
2016 - 3e prijs - super zwaargewicht +85 kg - Diamond Cup - Antwerpen
2016 - 2e prijs - zwaargewichten -95 kg - Nederlands kampioenschap NFCKO - Ahoy Rotterdam

2016 - 57e plek op de wereldranglijst (super zwaargewichtklasse)
2017 - 1e prijs - zwaargewichten -95 kg - Nederlands kampioenschap NFCKO - Topsportcentrum Almere
2017 - laatste 8 - 3th KWU World Championship (-95 kg.) - Jekaterinenburg (Rusland)

2017 - 46e plek op de wereldranglijst (super zwaargewichtklasse)

Senpai Joost Kools

Lid sinds 1991

 

Geboortedatum: 24 april 1978

Graad: 2e Dan

joost_gr.jpg

In 1991 ben ik begonnen met het beoefenen van het Kyokushin Karate bij Oyama Karate Baarle. Ook mijn huidige leraren Sensei van Roozendaal en Senpai van der Loo trainden in deze club. Door hen is de club overgenomen en heeft nu de naam Karateclub Noritsu.

Vanaf de eerste jaren dat ik Kyokushin Karate beoefen heb ik veel aan jeugdwedstrijden deelgenomen in Nederland en in België, vaak met een goed resultaat. Als volwassene heb ik vier maal een de Oyama Cup deelgenomen, met als resultaat een derde plaats in 2001.

Met het behalen van de 1ste Dan in 2004, ben ik gestopt met kumite wedstrijden, en richt me nu volledig op het technisch vlak binnen de sport.

In de loop van de jaren ben ik deel uit gaan maken van het bestuur. Als bestuurslid help ik o.a. mee met het organiseren van clubwedstrijden kata en kumite, jaarlijkse uitstapjes bij voor de jeugd, de Noritsu Cup en het up to date houden van onze website.

 

Met het behalen van mijn 2e kyu in 1999 ben ik mee gaan helpen met het lesgeven aan de junioren. Het beoordelen van de examens jeugd behoort nu ook tot een van mijn taken. Aan de lessen wordt veel aandacht besteed om het afwisselend en interessant te houden. De laatste jaren is het aantal jeugdleden dan ook uitgegroeid tot een grote enthousiaste groep karateka’s die zich elke week tijden de les weer volledig willen inzetten, wat enorm veel voldoening geeft en het lesgeven plezierig maakt. Naast de jeugd help ik ook vaak bij het lesgeven aan de groep volwassenen binnen onze club.

Het doet me goed om te zien dat we samen met de overige bestuursleden de laatste jaren als club sterk gegroeid zijn, zowel nationaal als internationaal. Mijn doel is om onze club komende jaren nog verder te kunnen en mogen versterken.

 

Beste resultaten op de tatami

1993 - 1e prijs - stg. Sportschool Bruers - Goirle
1994 - 1e prijs - Nederlandse jeugdkampioenschappen - Zevenbergen
1995 - 1e prijs - Noritsu Cup - Alphen
1996 - 1e prijs - Stg. Sportschool Bruers - Goirle
1997 - 1e prijs - stg. Sportschool Bruers - Goirle
1999 - 3e prijs - stg. Sportschool Bruers - Goirle
1999 - 1e prijs - Day Of The Youth And The Beginners - Da Graca - Zoetermeer
2001 - 3e prijs - Middengewicht - Holland Oyama cup - Hoogvliet
2005 - 1e prijs - Clubkampioenschappen Kumite 60 t/m 69 kg - Karateclub Noritsu
2006 - 1e prijs - Clubkampioenschappen Kumite -70 kg - Karateclub Noritsu
 

Senpai Arno 2e dan.jpg

Senpai Arno van der Loo

Geboortedatum: 25 november 1970

Graad: 2e Dan

Wedstrijden
1994 - 2e prijs - Lichtgewicht - Holland Oyama cup - Hoogvliet
2002 - 2e prijs - Lichtgewicht - Holland Oyama cup - Hoogvliet

Kampen
1999 - Beekbergen - examen 1e Dan
2012 - Zomerkamp NKA-IFK - Veldhoven
2013 - Zomerkamp NKA-IFK - Veldhoven - examen 2e Dan
2015 - Winterkamp - Sutani Dojo - Kasterlee (BE)
2017 - Zomerkamp NKA-IFK - Veldhoven
2019 - Zomerkamp NKA-IFK - Veldhoven

2021 - Zomerkamp NKA-IFK - Papendal

Senpai Joost Kimenai

Lid sinds 2005

 

Geboortedatum: 15 februari 1968

Graad: 2e Dan

Senpai Joost K 1e dan.jpg

Toen mijn 2 oudste dochters op jonge leeftijd begonnen met Kyokushin Karate kwam ik hiermee voor het eerst in aanraking. Door het langs de zijlijn volgen van de lessen raakte ik hierin dusdanig geïnteresseerd dat ik daarom in 2005 zelf ook begonnen ben met Karate bij Karateclub Noritsu. Met name de combinatie van techniek, tactiek en fysieke inspanning vind ik erg aantrekkelijk in deze sport. Het leren beheersen van je lichaam en geest tijdens (zware) vermoeidheid maakt het elke stap weer uitdagender.

Uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, en incasseringsvermogen (ook mentaal) in combinatie met discipline, respect (onmisbaar in deze hardste vorm van martial arts), en traditie zorgen er voor dat ik naar elke training weer uitkijk en na elke training met plezier hierop kan terugkijken.

Ik hoop dan ook in de toekomst vaker deel te nemen aan stages en zomerkampen e.d. zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen.

 

Beste resultaten op de tatami

2006 - stijlprijs –Kumite Clubkampioenschappen - Karateclub Noritsu
2006 - 1e prijs – Kata Clubkampioenschappen - Karateclub Noritsu

2007 - 1e prijs – Kata Clubkampioenschappen - Karateclub Noritsu
2007 - stijlprijs – Kumite Clubkampioenschappen - Karateclub Noritsu

2011 - 1e prijs - Clubkampioenschap Kata - Karateclub Noritsu

2013 - 1e prijs - Clubkampioenschap Kata - Karateclub Noritsu

Senpai Huub 1e dan.jpg

Senpai Huub Wilborts

Lid sinds 2005

Geboortedatum: 18 juni 1962

Graad: 2e Dan

Nadat ik in 2005 een aantal proeflessen had gevolgd bij ‘Karateclub Noritsu’ was ik direct enthousiast en vastbesloten om mijzelf deze harde vorm van karate eigen te maken. Het is voor mij vooral de combinatie van technische training, conditietraining en gevechtstraining waardoor elke les weer anders is en het de moeite waard maakt.

Sinds enige tijd help ik met veel plezier mee bij het coachen tijdens wedstrijden. Met de overtuiging dat je met respect en discipline, samen met een grote dosis motivatie en inzet binnen het Kyokushin karate veel kunt bereiken wil ik iedereen stimuleren en motiveren om het beste uit deze sport te halen. Ook wil ik mijzelf verder ontwikkelen in het voorbereiden op en het begeleiden van wedstrijddeelnemers (de echte warriors) op nationale- en internationale toernooien en Karateclub Noritsu op die manier verder op de kaart zetten.

Ik hoop dan ook in de toekomst vaker deel te nemen aan stages en zomerkampen e.d. zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen.

Beste resultaten op de tatami
2006 - geen prijs - matchmaking – Sportschool Hontai - Hoogvliet
2006 - geen prijs - Clubkampioenschappen kumite - Karateclub Noritsu
2007 - geen prijs - Clubkampioenschappen kata - Karateclub Noritsu
2007 - geen prijs - Clubkampioenschappen kumite - Karateclub Noritsu
2008 - geen prijs - Clubkampioenschappen kata - Karateclub Noritsu
2008 - Clubkampioenschappen kumite - Karateclub Noritsu
2009 - geen prijs - Clubkampioenschappen kata - Karateclub Noritsu
2009 - 1e prijs - Clubkampioenschappen kumite - Karateclub Noritsu
2010 - 1e prijs + spiritprijs - Clubkampioenschappen kumite – Karateclub Noritsu
2011 - geen prijs - Clubkampioenschap Kata - Karateclub Noritsu
2014 - geen prijs - Clubkampioenschap Kata - Karateclub Noritsu
2018 - 1e prijs - matchmaking 'Fight against cancer'

Senpai Bart Spijkhoven

Lid sinds 2002

 

Geboortedatum: 11 december 1977

Graad: 2e Dan

zomerkamp 2012 Bart 03.jpg

In 2002 ben ik bij Full Kontakt Karate Baarle begonnen met het beoefenen van Kyokushin Karate. Inmiddels is de clubnaam verandert in Karateclub Noritsu. Zowel de technische kant(kihon en kata)  als het vechten(kumite) trekken mij erg aan binnen deze sport. Wedstrijden heb ik inmiddels een aantal gevochten, met over het algemeen goede resultaten. 

 

Naast het trainen bij Noritsu heb ik sinds begin 2009 ook bij de club “Saiha” van Shihan Koos v. Berkel getraind. Dit om nog meer te kunnen trainen op mijn conditie en vooral het technische vlak zoals Kata en Kihon. In totaal train ik nu een 3, soms 4, keer per week.  Helaas is Shihan v Berkel in 2011 gestopt met het lesgeven en kan ik daar nu niet meer trainen. Verder volg ik regelmatig stages van gastleraren en bij andere clubs en andere bonden. 

 

Sinds een paar jaar ben ik ook een van de vaste coaches voor de jeugd bij wedstrijden, iets wat ik met erg veel plezier doe. Ook geef ik nu een aantal jaar mee les aan de jeugd en help ik regelmatig  bij de volwassenen bij hun lessen. In de toekomst hoop ik steeds meer voor onze club en haar leden te kunnen gaan betekenen zowel tijdens de lessen als daarbuiten. 

 

Inmiddels ben ik geslaagd voor mijn examen 2e Dan tijdens het zomerkamp 2021 in Papendal. Dit is voor mij een grote mijlpaal waarvoor ik 19 jaar heb gewerkt.

Beste resultaten op de tatami

2003 – 3e prijs - heren middengewicht - Noritsu Cup - Alphen

2004 - 3e prijs - heren zwaargewicht - Noritsu Cup Alphen

2005 - 3e prijs - heren zwaargewicht - Day of the youth and beginners - Sportschool Da Graca 

2005 - 2e prijs - heren zwaargewicht - Noritsu Cup Alphen

2006 - 2e prijs - heren zwaargewicht - Beker der Kempen - Stamina Dojo

2006 - 1e prijs - heren zwaargewicht - Day of the youth and beginners - Sportschool Da Graca

2008 - 2e prijs - heren zwaargewicht - Nederlands kampioenschap Shinkyokushin - Dojo Renshu Oosterhout 

2011 - 2e prijs - heren zwaargewicht - Beker der Kempen - Stamina Dojo

f7c215c3-3a65-46f8-a010-4053dfdc1206.jpg

Senpai Hilde Wilborts

Geboortedatum: 22 november 1996

Graad: 2e Dan

Toen zowel mijn broer als zus begonnen met Kyokushin Karate, stond ik langs de zijlijn alle lessen mee te volgen. 

Destijds was ik zelf namelijk nog te jong om mee te mogen doen. Toen ik in het jaar 2004 (eindelijk) zeven jaar werd, ben ik vol enthousiasme lid geworden van de club.

Ik was vastbesloten om mijzelf deze harde vorm van karate eigen te maken. 

Inmiddels ben ik in het jaar 2016 geslaagd voor mijn zwarte band (1e dan), iets waar ik hard voor heb getraind en trots op ben.

 

Vooral de combinatie van o.a. gevechtstraining, conditietraining en technische training trekt mij aan in deze sport.

Ook het samen trainen voor toernooien en examens vind ik erg leuk om te doen. 

Kortom, jezelf en elkaar sterker maken en de uitdaging in welke vorm dan ook op blijven zoeken!

 

Wedstrijden heb ik zowel nationaal als internationaal veel gevochten, met over het algemeen goede resultaten.

De grootste mijlpaal was het WK in Crawley (Engeland), waar ik een mooie 1e plaats heb weten te bemachtigen en de titel "Wereld Kampioen" op mijn naam kreeg.

Verder ben ik met veel plezier actief in het scheidsrechteren bij verschillende toernooien. Ook ga ik graag naar zomerkampen en seminars e.d., zodat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen.

Ik hoop dan ook dat ik nog heel lang deze mooie sport vol passie kan blijven beoefenen.

Beste resultaten op de tatami

2006 - 1e prijs – Nederlandse Jeugdkampioenschappen – Zevenbergen
2006 - 1e prijs – Noritsu Cup – Gilze
2007 - 1e prijs – Noritsu Cup – NK jeugd en beginners – Gilze
2008 - 1e prijs – NK Shinkyukushin 2008 – Oosterhout
2008 - 1e prijs – Open Belgian Championships 2008 – Brasschaat België
2008 - 1e prijs – Noritsu Cup – NK jeugd en beginners – Gilze
2009 - 1e prijs – Holland Ichiban Cup – NK Tezuka Group – Breda
2009 - 1e prijs – NK Shinkyokushin – Geertruidenberg
2009 - 1e prijs – Noritsu Cup – NK jeugd en beginners – Gilze
2010 - 1e prijs – 6e Open Kyokushin Brabant Cub – Averbode België
2011 - 1e prijs - Noritsu Cup - Gilze
2012 - 1e prijs - Noritsu Cup - Gilze
2013 - 1e prijs - 4th IFK World Knockdown Tournament- Crawley (GB)
2013 - 1e prijs - Noritsu Cup - Gilze
2014 - 3e prijs - klasse 16 en 17 jarigen -65 kg. - VII European Championship Kyokushin Union - Lloret de Mar (ES)
2014 - 1e prijs - Ichiban Cup - Breda
2015 - 1e prijs - Clubkampioenschap Kata - Karateclub Noritsu
2015 - 1e prijs - Noritsu Cup - Gilze
2017 - 2e prijs - Nederlands kampioenschap NFCKO - Topsportcentrum Almere

2018 - 1e prijs - Clubkampioenschappen Kata - Karateclub Noritsu

2022 - 4e plaats - IFK Western European Championships

2022 - Best referee - Yujin Cup

2023 - Best referee - Day of youth and the beginners

2023 - 3e plaats - 4th Kyokushin World Championship KWF - Arnhem

Kyara.jpg

Sempai Kyara Kimenai

Geboortedatum: 25 februari 1994

Graad: 2e Kyu

Beste resultaten op de tatami

2004 - 2e prijs - Nederlandse kampioenschappen - Zevenbergen
2004 - 2e prijs - Noritsu cup
2005 - 2e prijs - Noritsu cup
2005 - 3e prijs - Nederlandse kampioenschappen - Zevenbergen
2006 - 1e prijs -  Open Belgische kampioenschappen
2006 - 1e prijs -  Nederlandse kampioenschappen - Zevenbergen
2006 - 2e prijs -  Noritsu cup
2007 - 2e prijs -  Noritsu cup
2009 - 2e prijs -  Da Graça
2011 - 3e Nederlands Kampioenschap Kata – Spijkernise
 

Senpai Erik Slockers

Geboortedatum: 30 januari 1968

Graad: 2e Kyu

Erik.jpg

Senpai Dennis Slockers

Lid sinds 2005

 

Geboortedatum: 17 juni 1996

Graad: 1e Dan

Dennis.jpg

In 2005 ben ik bij Karateclub Noritsu begonnen met Karate. Mijn vader had vroeger ook al een aantal jaar Kyokushin Karate beoefend, en dat leek me wel interessant.

Ik heb vaak aan de clubkampioenschappen meegedaan. Dit gaf me meer vertrouwen om eens aan een wedstrijd buiten de club deel te nemen. In 2006 heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan de Noritsu Cup in Gilze. Dit was erg spannend.

Nu train ik samen met mijn vader in dezelfde groep. We kunnen alle exameneisen samen doornemen want we hebben dezelfde band.

Beste resultaten op de tatami
2011 - 3e prijs - Noritsu Cup - Gilze
2012 - 1e prijs - Clubkampioenschap Kata - Karateclub Noritsu
2012 - 1e prijs - Noritsu Cup - Gilze
2013 - 1e prijs - Clubkampioenschap Kumite - Karateclub Noritsu
2013 - 1e prijs - Noritsu Cup - Gilze
2014 - 2e prijs - Clubkampioenschap Sushiho
2016 - 2e prijs - Belgisch kampioenschap Sutani Dojo
 

In 1983 ben ik begonnen met het beoefenen van Karate. De club trainde in die tijd in Ulicoten. Sensei Joop gaf daar les. De examens werden bij sportschool van de Polder in Tilburg afgenomen. Vanwege mijn studie, dienstplicht en mijn eerste baan ben ik 1989 gestopt met trainen. Kyokushin Karate heeft altijd mijn interesse gehad. In 1993 ben ik daarom weer begonnen met trainen. Helaas kwam na twee jaar een vervelende hernia opzetten, wat me belet heeft continu de lessen te volgen.


In 2005 is mijn zoon Dennis gestart met de lessen bij Karateclub Noritsu. Het was leuk om naar de jeugdtrainingen te gaan kijken. Toen heb ik zelf ook weer de stap genomen en we trainen nu samen bij de volwassen in groep 3.


Wedstrijden
2013 - geen prijs - Clubkampioenschap Kata
2014 - 1e prijs - Clubkampioenschap Sushiho
2015 - geen prijs - Clubkampioenschap Kata

bottom of page